Вести

Донаторско вече краљевачких напредњака за помоћ деци

Градски одбор Српске напредне странке Краљево у сарадњи са Саветом за популацију , бригу о деци и социјална питања ГрО СНС, организовао је донаторско вече коме је присуствовао велики број чланова, симпатизера и пријатеља СНС-а. Део новчаних средстава прикупљених на овом хуманитарном скупу намењен је деци са Косова и Метохије док ће други део новца бити додељен деци из Краљева, којој је потребна помоћ, за куповину школског прибора и рачунарске опреме. На почетку вечери, у име домаћина и организатора скупа, госте је поздравио секретар Градског одбора СНС-а Ненад Марковић.

Према речима Иване Базић, председнице Савета за популацију, бригу о деци и социјална питања ово је само још једна у низу донатроских вечери у организацији Српске напредне странке :
„Ми ћемо и даље да се бавимо хуманитарним радом како бисмо помогли не само нашим суграђанима већ и свима којима је помоћ потребна. Желим да се захвалим свима који су вечерас овде, јер је одзив одличан, а посебно бих се захвалила гостима који су дошли из Кнића“, рекла је Ивана Базић.
Први човек краљевачких напредњака Небојша Симовић је истакао да ће и у наредном периоду наставити са оваквим активностима и додао:
. „Овакве акције нису део изборне кампање, јер Српска напредна странка свих ових година, нарочито после поплава и земљотреса које су задесиле наш град , била је уз своје грађане и пружала помоћ. Потрудићемо се да тамо где је помоћ најпотребнија , ми као одговорни људи и озбиљна странка, на челу са нашим председником Александром Вучићем , будемо сваки дан на терену, будемо хумани кад је то потребно и испунимо очекивања наших суграђана „ .