Вести

ИЗЈАВА ДАРКА ГЛИШИЋА

Поводом срамних изјава Владимира Вулетића како би Александар Вучић морао да ухапси себе, ако жели да спречи криминал у фудбалу и огавних лажи да је Данило Вучић преузео ФК “Рад”, огласио се Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС – а.
Глишићеву изјаву преносимо у целости:
“Редовни педофилу, а ванредни професоре Владимире Вулетићу, то што до сада ниси одговарао за своја злодела, не значи да нећеш. Је л’ ти батица кољач што прави ћевапе од људског меса дојавио да наставиш тамо где је он стао? Јеси ли и ти пробао ћевапе од људског меса ?
Кад си педофил зашто не би био људождер?! Редовни педофилу, нећеш се нападима на недужне, сакрити од питања какве су твоје везе са кољачима и мафијом коју ословљаваш са “батице”. Ако си избегао на полиграфу да одговараш на питања о сексуалном иживљавању над малолетним дечацима, не значи да ћеш од истине побећи.
Данило Вучић никада није био власник ниједног клуба, нити има намеру да буде, поготово не да заузима навијачке трибине. Ову гнусну лаж си измислио и пласирао по задатку, да том детету нацрташ мету на челу. И једини разлог зашто си се одлучио да на овај начин позовеш на убиство Данила је тај што је његов отац Александар, председник ове државе.
Он ван смета, јер вас педофиле, криминалце, сецикесе, мафијаше, људождере, хапси и трпа у затвор. Мислиш да ако си могао некажњено да силујеш малолетну децу да можеш некажњено и да позиваш на убиство, у овом случају убиство Данила Вучића ? Е па неће ићи, редовни педофилу. Борба са мафијом биће доведена до краја и рука правде стићи ће и тебе изопачени човече”, написао је Глишић.