Вести

Краљевачки напредњаци обележили 8. март Дан женa

И ове године, поводом 8. марта Међународног дана жена, Градски одбор Српске напредне странке у Краљеву приредио је у Свечаној сали Градске управе Града Краљева дружење за припаднице лепшег пола уз пригодан уметнички програм и коктел. Свим женама, празник је честитао први човек краљевачких напредњака Небојша Симовић, који им је том приликом пожелео добро здравље, личну и породичну срећу и нагласио да жене представљају важан стуб не само нашег друштвеног и политичког живота већ и стуб наше државе и да овај градски одбор има поштовање и уважавање према женама сваког дана.

O значају и улози жена у политичком животу говорила је Милена Милојевић, чланица Савета за информисање ГрО СНС која је том приликом истакла да ми данас одајемо признање свим оним женама које су се бориле да сада у парламенту више од трећине чине жене и да је већина њих из Српске напредне странке.

У уметничком делу програма, поводом обележавања Дана жена, учествовали су песник Милош Милишић, глумци Светлана Миленковић и Љубиша Ристић и гитариста Жељко Дамјановић.

Омладина ГрО Краљево 8. Март је честитала свим Краљевчанкама уз жељу да буду поштоване и уважаване сваког дана. Чланови омладине су дељењем цвећа на више локација овим гестом одали признање и захвалност нашим суграђанима за све што чине за своје породице али и наш град.