САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС КРАЉЕВО

Градски одбор СНС Краљево, најоштрије осуђује окупљање опозиције под патронатом доказаних насилника у сопственим породицама и на улицама, позивајући јавно на убиство председника Александра Вучића, користећи трагични моменат у Србији. Овим потезом, опозиција вређа све жртве, њихове породице и грађане Србије!

Сан о сопственим фотељама, опозицију гони да не бира средства до остварења циља, дестибилизације земље и сатанизовање власти, позивањем на убиство председника Србије и језивим претњама Јеремићевих активиста мајци председника! Краљевчани су пристојни људи, који се саосећају у болу читаве Србије и њих не представља педесетак квази бораца за сопствени интерес окупљених вечерас на Тргу српских ратника без имало стида и срама, без трунке људскости и поштовања! Држава Србија је у овим тешким данима, на челу са председником Александром Вучићем преузела низ мера у циљу сузбијања насиља и насилника, уз пуну емпатију и саосећање већинске Србије у болу који нас је задесио! Разни Бркићи, Миливојевићи и кишобран дружина, неће успети у језивој намери да уруше насиљем све оно што пристојна Србија жели и гради!

Градски одбор СНС Краљево даје пуну подршку председнику Вучићу и Влади Републике Србије не сумњајући у механизме безбедности и одбране наше државе у борби против насиља!

СЛУЖБА ЗА ИФОРМИСАЊЕ

ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ КРАЉЕВО