Вести

АЛЕКСАНДАР ВУЋИЋ НА МИТИНГУ У КРАЉЕВУ ПРЕД НЕКОЛИКО ХИЉАДА ЉУДИ ПОРУЧИО : МОРАМО ДА БРИНЕМО О ЦЕЛОЈ СРБИЈИ!

На предизборној конвенцији у новој Хали спортова у Краљеву пред неколико хиљада људи, председник Српске напредне странке, Алекдандар Вучић, истакао је да избори нису шала, игра и коцкање. Избори су важни за будућност и не постоји ниједан одговорнији задатак од тога како и на који начин бирате, поручио је Вучић и обећао у наредном периоду велику инвестицију и у Краљеву:
„Следећа велика фабрика иде у Лесковац или Крушевац, а следећа иде или у један од та два града и у Краљево. То је зато што морамо да бринемо о целој Србији, зато што хоћемо да доведемо те велике инвеститоре али хоћемо да подстичемо и предузетнички дух“, рекао је Александар Вучић.
На митингу у Краљеву окупљенима су се обратили и градоначелник Краљева, Томислав Илић и начелник Рашког управног округа Небојша Симовић, пожелевши добродошлицу председнику СНС Александру Вучићу, готово свим министрима у Влади Републике Србије, као и коалиционим партнерима.
„Краљеву је потребан јак, поуздан и стабилан партнер у Београду и после 24. априла, који ће нам помоћи у даљем развоју нашег града. Сада није време да гледамо уназад,  ни срамоту деведесетих година, ни корупцију 2000.година. Александар Вучић је једини који може да донесе резултате, да уједини све наше снаге и учини Србију земљу са европским животним стандардом“, рекао је градоначелник Краљева, Томислав Илић.
„Пратећи кампању нашег премијера, која се заснива на идејама, пројектима и реалним визијама и ми смо на локалном нивоу водили кампању толеранције, разумевања политичких ставова, износили пројекте и планове. Али друге политичке опције не схватају као борбу идеја, него као политички обрачун, провокације и физчких напада на људе који размишљају другачије и који су у другој политичкој опцији. Ако наша кампања носи слоган: „Уједињени можемо све“, позивам све вас да се окупимо и саберемо око једног човека, човека који може, зна, уме и хоће да препороди Србију и Краљево! 24 . априла гласамо за победника, за број 1, за Алекдсандра Вучића, Србија побеђује, казао је начелник Рашког управног оркуга Небојша Симовић.
На великом митингу у Краљеву говорила је и предузетница Сања Илић Ларсон, као и председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић.