Вести

АНА БРНАБИЋ У ПОСЕТИ КРАЉЕВАЧКИМ НАПРЕДЊАЦИМА

Трибини Српске напредне странке у Адранима присуствовало је више од 300 мештана из Адрана, Тавника, Лађеваца, Цветака, Поповића, Сирче, Милочаја, Опланића и Грдице али и краљевачки напредњаци и симпатизери из других места који су синоћ желели да поздраве потпредседницу Главног одбора СНС-а Ану Брнабић.

У уводном делу напредњацима се обратила шеста на локалној листи Српске напредне странке Виолета Симовић, која је истакла да је потпредседница  Ана Брнабић са мештанима краљевачких села, што је доказ да смо сви једнаки и да нема грађана првог и другог реда и то је разлика између њих и нас: "Зашто Српска напредна странка? Мој циљ  је да помогнемо људима на селу. Да свако има пут, школу, воду, канализацију. Краљево мора и хоће да буде још модерније и још лепше. Желим да останемо у свом граду. Да ви са села останете у својим селима, да заједно градимо нашу лепу Србију, наше Краљево. А то можемо ако сви заједно и снажно подржимо председника Србије Александра Вучића. Ми желимо да градимо и изграђујемо не путем лажи не путем издајника и друштвених мрежа, ми смо са народом увек и свуда. Сви заједно 17. децембра подржимо јаку и снажну Србију јако и снажно Краљево", рекла је Виолета Симовић.

Снежана Јовановић друга на локалној листи и кандидаткиња за народну посланицу поручила је да се у Србији и у Краљеву гради више него икада. Да су отворена нова радна места и смањена незапосленост.

"И сигурна сам да могу дуго да проведем овде говорећи о резултатима Српске напредне странке, као што сам сигурна да је листа коју предводи Српска напредна странка једина опција која може успешно водити наш град и нашу Србију, а онима који воде прљаву кампању ћемо да поручимо да нисмо заборавили ни ваше приватизације, ни отказе, ни затворене фабрике, нисмо заборавили Србију у којој је време стало. И зато драги моји Краљевчани 17. децембра изађимо на изборе. Победићемо за Краљево, за Србију. Не желимо да покваре све оно што смо годинама градили у Краљеву, јер Краљево не сме да стане! Србија не сме да стане", истакла је Снежана Јовановић.

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву Др Предраг Терзић истакао је да је глас за Вучића глас за бољу и успешну Србију, глас за нове инвестиције у Краљеву.

"Када сте долазили из смера Чачка, сви који живите у Лађевцима и Цветкама, Обрви и Тавнику, видели сте  вредне раднике предузећа "Путеви" Нови Пазар који граде мост у Адранима оштећен у поплавама ове године, а који раде под светлом рефлектора. Јер не желе да стану, желе да наставе да граде и како се гради тај мост тако се гради Моравски коридор тако се увећава број радника у Еуро тају и Леонију,  тако напредује свака фирма у нашем граду али расте и буџет сваког од нас. Некада је било нормално да у породици имате једну или можда ниједну плату. А данас у Краљеву свако ко жели да ради има прилику да ради захваљујући нашем председнику Александру Вучићу. Зато гласајмо за Српску напредну странку, гласајмо за Александра Вучића 17. децембра, јер Краљево и Србија не смеју да стану", рекао је др Предраг Терзић.

Потпредседница ГО СНС-а Ана Брнабић истакла је синоћ у Адранима да воли да путује по Србији. "Када верујете у своју земљу и њене људе онда вам је једини посао као политичару да мењате неке ствари како бисте људима обезбедили да испуне све своје потенцијале. Србија мора да буде још богатија да људи живе још квалитетније. Странка слободе и правде Драгана Ђиласа, Листа Србија против насиља, каже треба преиспитати оправданост изградње ауто-пута на деоници Појате-Прељина, не треба вам Моравски коридор то вам је бацање пара. Само да знате када причамо о томе да Србија не сме да стане, да случајно победе тог 17. децембра па прво би зауставили тај пројекат, прво би зауставили изградњу Моравског коридора јер су рекли отворено да је Моравски коридор бацање пара и да није потребан. И зато 17. децембра дајте глас за стабилности и да победа буде никад убедљивија, јер Краљево не сме да стане и Србија не сме да стане", поручила је Ана Брнабић синоћ у Адранима.