Вести

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА МИЛОША ЦРЊАНСКОГ У СИЈАЋЕМ ПОЉУ

Завршено је асфалтирање још једне улице у Сијаћем пољу. Реч је о улици Милоша Црњанског и то је, када се сумирају резултати за текућу годину, 15. улица у овом насељу која је асфалтирана.

Кандидаткиња за одборнике у Скупштини града Краљева, Полка Крстић, поносна је на остварене резултате рада у Месном одбору СНС Зеленгора и објашњава: „Ова улица дугачка је 100 метара, па је уз учешће грађана од 15 одсто и са 85 одсто средстава из градског буџета, издвојено око 620 000 динара за њено асфалтирање. Ми у овом месном одбору радимо тимски, па када се осврнемо уназад можемо с поносом да кажемо да је у Сијаћем пољу много тога урађено у корист свих житеља насеља. Велику подршку имамо од председника ГрО СНС Краљево, др Предрага Терзића, па очекујемо да ћемо радити и убудуће на унапређењу једног од највећих насеља на територији града Краљева.“

То се једино може постићи, истакла је Полка Крстић, пружајући подршку изборној листи број 1 „ Александар Вучић – Србија не сме да стане“. Само победом на изборима Србија може да иде напред.