Вести

БЕБЕ СУ ДАР, ДАРУЈ И ТИ

Савет за поплацију, бригу о деци и породици и социјална питања Српске напредне странке и Месни одбор Адрана организовали су хуманитарни концерт " Бебе су дар, даруј и ти" у Дому културе у Адранима на којем је учествовало Културно уметничко друштво " Моравац". Сав приход од продатих улазница намењен је краљевачком породилишту.

"На овом концерту учествовали су први ансамбл, млађи и старији дечији фолклорни ансамбл узраста од 5 до 16 година и  гуслар Јован Павловић. Од продатих улазница купићемо памучне пелене и однети краљевачком породилишту, рекла је организаторка концерта, председница Савета за популацију, бригу о деци и породици и социјална питања Српске напредне странке, Ивана Базић, захваливши се свима који су куповином карте помогли хуманитарну акцију.

Организацију концерта помогли су и кореограф и председник КУД-а " Моравац", Игор Гудић, као иДрагољуб Марковић и  народни оркестар.

Према речима председника Месне заједнице Адрани, Бранка Белопавловића, Савет за популацију, бригу о деци и породици Српске напредне странке препознао је Дом културе у Адранима као добро место за одржавање хуманитарног концерта будући да је овде одржано неколико веома успешних концерата у претходном период. "Надам се да ћемо овим гестом подстаћи и друге месне одборе  да помогну онима којима је помоћ потребна, рекао је Бранко Белопавловић. Секретар Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву, Ненад Марковић, задовољан бројем гостију који су помогли хуманитарни концерт, најавио  је следећи концерт у Витковацу, а прикупљена средства биће намењена слабовидим дечацима који живе у овом селу.

Српска напредна странка још једном се показала и доказала да је друштвено одговорна странка која брине о породици, родитељима, тек рођеним бебама, а самим тим и о  свим будућим генерацијама.