Вести

БРАТИСЛАВ ГАШИЋ СА АКТИВИСТИМА ГРО КРАЉЕВО НА ТЕРЕНУ

Члан Председништва Српске напредне странке Братислав Гашић и активисти Градског одбора СНС Краљево обишли су Краљевчане у насељу Зеленгора.

Гашић је овом приликом истакао да је снага Српске напредне странке у људима, онима који све ове године подржавају политику коју води председник Александар Вучић. Нагласио је и важност добре комуникације са грађанима како би ослушкивали њихове потребе и заједнички решавали проблеме на терену.

Кандидаткиња за одборника на листи "Александар Вучић - Краљево не сме да стане" Ивана Базић истакла је овом приликом да обиласком терена активисти Српске напредне странке имају прилику да директно од грађана Краљева чију са каквим се проблемима суочавају.

"Циљ нам је да разговарамо са свим грађанима Краљева, да сумирамо резултате досадашњег рада Српске напредне странке и поставимо циљеве за будућност. Желимо да у директној комуникацији са Краљевчанима чујемо шта су то приоритети на којима треба радити, а све оно што смо до сада урадили говори о томе да смо одлучни у нашој борби. Заједничким снагама градимо боље и успешније Краљево. Зато Краљево не сме да стане", закључила је Базић.