Вести

ДА ИХ СЕ ВЕЧНО СЕЋАМО ЈЕ НАЈМАЊЕ ШТО ЗА ЊИХ МОЖЕМО ДА УЧИНИМО

 
Представници омладине СНС Краљево положили су данас венац и тако обележили годишњицу битке на Паштрику. Операција Стрела односно битка на Паштрику је била агресивна војна операција, садржана у скупу нападачких борбених дејстава ОВК потпомогнутих снагама албанске војске и НАТО, а против јединица војске Југославије у периоду од 26. маја до 10. јуна 1999. године.
Председник омладине СНС Краљево Стефан Аџић, напоменуо је да најмање што можемо да урадимо јесте то да положимо венац и тако одамо почаст херојима са Паштрика. Истакао је и то да наша судбина, судбина овог народа и наш интегритет не би били овакви да није било истинских хероја који су несебично дали животе зарад наше отаџбине.
У периоду када је извршена агресија на нашу земљу и када се одиграла битка на Паштрику наши јунаци су били веома млади, а ми смо имали тек пар година. Због тога наше речи данас не могу да буду толико искусне ни толико мудре, али могу бити искрене и могу представљати наш једини задатак, а то је да наше истинске хероје никада не заборавимо, рекао је Аџић.