Вести

Градски одбор Краљево наставља спровођење унутарстраначких избора

Градски одбор СНС-а Краљево организовањем избора у три месна одбора наставља процес унутарстраначких избора на подручју Града Краљева.

Краљевачки напредњаци из ових месних одбора изабрали су председнике, потпредседнике, секретаре и делегате месних одбора.

 

Изабрано ново руководство МО Чибуковачке чете

У МО Чибуковачке чете чланови СНС-а јавним гласањем, једногласно за председника овог МО изабрали су Влада Шућура. На место потпредседника изабран је Бобан Дуjовић, на место секретара Милица Дујовић, док су новоизабрани делегати: Весна Радуловић и Бобан Дуjовић.

 

Изабрано ново руководство МО Јарчујак

У МО Јарчујак чланови СНС-а једногласно су изабрали за новог председника овог месног одбора Небојшу Јевремовића, а за потпредседнике изабрани су Ивица Богојевић, Снежана Јовановић и Зорица Ћурчић. Ивана Пребирачевић изабрана је за новог секретара. Делегати су Александар Цветковић, Милован Јевремовић, Милоје Бајчетић и Снежана Јовановић.

 

Изабрано ново руководство МО Чибуковац

У МО Чибуковац чланови СНС-а јавним гласањем, једногласно за председника овог МО изабрали су Владимира Дражовића. На место делегата изабрани су Гордана Јанковић, Сања Крњић, Ненад Марковић и Милутин Пешовић, на место секретара Ивана Банзић, док су новоизабрани потредседници Јелена Рајковић, Госпава Вукосављевић и Андреја Корићанац.