Вести

Градски одбор Краљево успешно спроводи унутарстраначке изборе

Краљевачки напредњаци из три месних одбора изабрали су председнике, потпредседнике, секретаре и делегате месних одбора.

ИЗАБРАНО РУКОВОДСТВО МО ЗЕЛЕНГОРА 1

У МО Зеленгора чланови СНС-а једногласно су донели одлуку да ће функцију председника МО обављати Полка Крстић, а функцију потпредседника Раде Тијанић, Ивана Дачковић Влаховић и Никола Љушић. На место секретара постављена је Драгица Јанићијевић Поповић а за делегате су изабрани: Зоран Бојанић, Срђан Ковачевић, Тања Јоргић, Љубиша Нешовић, Векослав Илић и Душан Кашић. Састанку МО Зеленгора 1 присуствовао је велики број чланова, па је искоришћен и да се разговара у наставку, о инфраструктурним проблемима у граду.

 

ИЗАБРАНО РУКОВОДСТВО МО ЗЕЛЕНГОРА 2

У МО Зеленгора 2 чланови СНС-а једногласно су за новог председника изабрали Невену Булат, за потпредседника Николу Пантовића, а за секретара Марију Митић. Нови делегати су Љиљана Оровић, Драган Станојевић, Никола Пантовић, Зоран Васиљевић и Милош Милишић. Унутарстраначки избори протичу у фер и мирној атмосфери.

 

ИЗАБРАНО РУКОВОДСТВО МО ЗЕЛЕНГОРА 3

У МО Зеленгора 3 чланови СНС-а тајним гласањем између два кандидата изабрали су на место председника Мирјану Кнежевић, за потпредседника Марију Лековић, и за секретара Сузану Караџић. Изабрани делегати су: Снежана Бељин, Срђан Мурганић, и Саша Божовић.