Вести

ГРАДСКИ ОДБОР СНС ОРГАНИЗОВАО АКЦИЈУ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

Акцији добровољног давања крви која се организује у Црвеном крсту сваке среде, овога пута присуствовао је и председник Градског одбора др Предраг Терзић, који је иначе редован давалац.

Народни посланици, као и велики број омладинаца Српске напредне странке одазвали су се овој акцији. По броју оних који су били у просторијама Црвеног крста може се са сигурношћу рећи да је ова акција више него успешна.

"Ја сам крв дао више од двадесет пута и мислим да сваки човек који је здрав треба да даје редовно крв и тиме помогне онима којима је та драгоцена течност неопходна. Свако ко је у породици имао неког коме је крв била неопходна, зна како је то. Зато је битно да крв дајемо редовно на три месеца, ако не можемо четири пута годишње, онда макар два пута „, напоменуо је Терзић.

Потпредседник Савета за омладину Филип Лазић нагласио је :"Ово није ни први, а свакако ни последњи пут да подржавамо овакве акцију. Након сваког добровољног давања крви ми се осетимо лепше јер знамо да наше мало некоме значи много. Овим путем позивам све оне који могу да дају крв, да то и на делу ураде."

Данашњој акцији одазвали су се и даваоци односно запослени у: „Железнице Србије“, "Електропривредa Србије" и Градске управе Краљево.