Вести

Градски одбор Српске напредне странке Краљево организовао штанд у центру града

Јуче је у организацији Градског одбора Српске напредне странке организован штанд у самом центру града. Поред омладинаца и активиста, штанду су присуствовали и функционери Градског одбора Српске напредне странке. Прилику да са функционерима и активистима разговарају искористио је велики број житеља града Краљева.

"Слика из центра Краљева показује да грађани  препознају резултате Српске напредне странке. Да су нове школе, амбуланте, нова радна места и повећање плата и пензија битнији од политиканства што доказује и велики број наших суграђана који је на штанду приступио Српској напредној странци", изjавио је Стефан  Аџић, народни посланик и председник омладине СНС-а Краљево.

Политичка превирања, коалициони споразуми који се распадну пре него што се и потпишу, салве увреда и помпезни наслови у опозиционим медијима грађанима Краљева не доносе апсолутно ништа. Њихова политика, најприближније описана као „tabula rasa“ нашем граду донела је само пропаст, катанце на фабрикама, као и људе без посла и будућности. Да су њихови вишегодишњи покушаји да на власт дођу мимо воље народа заправо и  узалудни доказује и чињеница да на њиховим окупљањима има више штандова него симпатизера, истакао је Аџић.

Од почетка вишестраначја у нашој земљи не постоји политичка организација која је више пута од наше странке свој легитимитет проверавала на изборима. Не на улици, не на друштвеним мрежама, већ на изборима. Урадићемо то и овог пута. Ми се избора не плашимо.

Као и до сада, бавићемо  се нашом странком, наставићемо са обиласком сваког места, подсетићемо грађане на све наше пројекте и представити планове за наредни период. Ми се терена не стидимо, желимо да разговарамо са сваким човеком. Јучерашња активност трајала је све док наши активисти и функционери заједно са председником Градског одбора  нису кренули на сахрану нашем брату и хероју са Косова и Метохије ,Стефану Недељковићу који је  сахрањен у Врњачкој Бањи. Стефан, као сваки честити и храбар Србин, бранио је своје, волео Србију и дао живот за наше Косово и Метохију.

Већ од данас настављамо са активностима. Као и свих ових година, бићемо са народом, гледати искључиво наша посла, водићемо достојанствену кампању и имаће нас у сваком селу и у сваком градском и приградском насељу.

"И док смишљају изговоре за изборе које су сами тражили, уз сталне оптужбе и лажи на рачун председника Александра Вучића и Српске напредне странке, заборављајући да аксиом демократије заправо представљају избори, ми напредњаци поручујемо само једно, победићемо вас убедљивије него икада", закључио је народни посланик Стефан Аџић.