Вести

Градски одбор Српске напредне странке обележио Међународни дан старих,1.октобар

Пригодним програмом, дружењем  и скромним поклонима чланови Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања, Савета за омладину и уз помоћ Инфо службе  ГрО СНС Краљево, данас су обрадовали кориснике Геронтолошког центра у Матарушкој Бањи и тиме обележили 1.октобар, Међународни дан старих. Српска напредна странка показала је да брине о свим грађанима Србије, те је ова акција прави пример да, осим породице и пријатеља, старији суграђани могу да рачунају и на чланове СНС.

„Старост треба поштовати, да није старих, не би било ни нас. С другe стране сви ћемо доћи у те године када не бисмо волели да будемо усамљени, рекла је председница Савета за популацију бригу о деци, породици и социјална питања Ивана Базић.

Директорка Геронтолошког центра Светлана Радисављевић захвалила се Српској напредној странци на посети и даровима, изразивши очекивање да ће сарадња бити настављена:

„Очекујем да ћемо се убудуће чешће и више дружити,  ви из Српске напредне странке бићете нам увек драги гости, казала је Радисављевићка.

Будући да је брига о свим грађанима приоритет Српске напредне странке, а један од начина да се грађанима помогне јесу и хуманитарне акције, Ивана Базић најавила је хуманитарну акцију „Бебе су дар, даруј и ти“. Реч је о целовечерњем концерту КУД  „Моравац“ који ће бити одржан 16.октобра у Дому културе у Адранима, а приход од продаје улазница биће намењен краљевачком породилишту.Градски одбор Српске напредне странке обележио Међународни дан старих,1.октобар

Пригодним програмом, дружењем  и скромним поклонима чланови Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања, Савета за омладину и уз помоћ Инфо и Интернет службе  ГрО СНС Краљево, данас су обрадовали кориснике Геронтолошког центра у Матарушкој Бањи и тиме обележили 1.октобар, Међународни дан старих. Српска напредна странка показала је да брине о свим грађанима Србије, те је ова акција прави пример да, осим породице и пријатеља, старији суграђани могу да рачунају и на чланове СНС.

Директорка Геронтолошког центра Светлана Радисављевић захвалила се Српској напредној странци на посети и даровима, изразивши очекивање да ће сарадња бити настављена: