Вести

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

Чланови Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања Српске напредне странке Краљево посетли су самохрану мајку Душицу Ђорђевић из Матарушке Бање која живи са петоро деце ( три девојчице и два дечака). Том приликом чланови Савета уручили су малишанима, узраста од једне до 10 година, једнократну помоћ, гардеробу и играчке, као и потрепштине које су им у овом моменту најнеопходније.

 

„Сами смо прикупили помоћ, колико је ко могао. Знамо да то није довољно, али важно је да Душица и њена деца знају да нису сами и заборављени. Ми у Градском одбору СНС Краљево ћемо настојати да и у наредном периоду помогнемо овој породици, рекла председница Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања Ивана Базић.

 

Душица живи од социјалне помоћи у изнајмљеној кући, а иза ње је много породичних проблема. Захвалила се Српској напредној странци на помоћи, изразивши очекивање да ће је чланови СНС односно Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања поново посетити, али и сви други који су у прилици да помогну.

Председник Месног одбора СНС Матарушка Бања, Раде Девић, придружио се овој посети и обећао неопходну помоћ породици Ђорђевић.