Вести

Јединствени и са тимом озбиљних људи до нових циљева- поручују из ГрО СНС Краљево

Чланови Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву синоћну седницу почели су минутом ћутања ,чиме је одата пошта недавно преминулом дугогодишњем члану СНС, Ђоки Јанковићу, који је био на челу Месног одбора Цветке.

Након тога, председник ГрО СНС Небојша Симовић подсетио је на бројне активности које су урађене у претходном периоду како у граду тако и на подручју округа, на недавну посету премијера Србије Александра Вучића Рашки, где је положен камен темељац за изградњу нове фабрике текстила, на решавање инфраструктурних проблема у Краљеву и околини као и на хуманитарну акцију у којој су наши активисти учествовали:
“Имамо тим озбиљних људи за решавање проблема у граду, јер нико сам не може да изнесе целу причу до краја. Одржали смо јединство у странци и то нам даје снагу да и даље идемо напред и остварујемо оно што смо обећали и планирали”, рекао је Небојша Симовић.

На састанку је донета одлука да, ради лакшег рада и фунционисања, три највећа месна одбора буду подељена . Тако ће Месни одбор Зеленгора бити подељен на три целине : МО Зеленгора 1 који ће водити Полка Крстић, МО Зеленгору 2 Никола Пантовић и МО Зеленгору 3 Вукман Ракочевић. Три месна одбора добила је и Рибница. На челу МО Рибница 1 биће Милан Трикош, МО Рибница 2 Ђорђе Видовић, МО Рибница 3 Миљан Коматина. Стара чаршија је добила два месна одбора , МО Стара чаршија 1 коју ће водити Александар Протић и Стару Чаршију 2 Владимир Лазаревић. 
Постављени су и повереници за осам Месних одбора, Чибуковац, Берановац, Обрва, Цветке, Милочај, Роћевићи, Тепечи и Рибница 3. Они ће уместо досадашњих председника ових месних одбора, који због професионалних и других обавеза нису више у могућности да их воде, бити на том месту до нових избора у овим месним одборима.
На састанку је најваљена посета директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића Краљеву, у четвртак 22. септембра.