Вести

ЈЕДИНСТВЕНИ У ОСТВАРИВАЊУ ЦИЉЕВА

Српска напредна странка има јединствене циљеве које остварује кроз јединствену политику и залагањем свих својих чланова , рекао је први човек краљевачких напредњака  Небојша Симовић на седници  Градског одбора СНС-а.

Симовић је истакао и да је премијеру Србије Александру Вучићу током његове  недавне посете   Врњачкој Бањи указао на оно што је најбитније за Краљево и Рашки округ :

„Причали смо о аеродрому у Лађевцима,  Карго центру и индуструјској зони чија ће изградња бити значајна не само за Рашки округ него и за  још пет округа. Премијер је и на конференцији за новинаре рекао да ће завршетак изградње аеродрома Морава бити у што краћем року и да ће ту информацију дати за неколико дана. Изградња пута Појате – Прељина такође ће бити од великог значаја за наш крај.  Реализацијом ове приче, ми би смо постали центар Шумадије. “- рекао је Симовић. 

На седници су  верифковани  мандати члановима и председницима Савета којих  на територији Градског одбора Српске напредне странке има 21. 

Чланови ГрО упознати су са резултатима рада Јавних установа у Краљеву за првих шест месеци. О Дечијем одмаралишту „Гоч“ говорила је директорка  Слађана Чорбић, „Историјском архиву“ директор  Мирољуб Арсић. Резултате рада „Опште болнице“ изнео је директор др Зоран Мрвић, а „Дома здравља“ др Љубо Стефановић. За Културни центар „Рибница“ извештај је поднела директорка Елизабета Тодоровић а за „Апотекарску установу“ директор Ивица Дивац.  

Седници су присуствовали и Милан Марковић и Данијел Туцаковић, чланови Извршног одбора Српске напредне странке.