Вести

Краљевачки напредњаци настављају са хуманитарним акцијама

Чланови и активисти Српске напредне странке Краљево су свакодневно у контакту са нашим суграђанима и настављају да помажу свима онима којима је помоћ неопходна.

Владимир Баралић, кандидат за одборника на локалној листи „Александар Вучић – Краљево не сме да стане“, придружио се хуманитарној акцији коју је покренула Јелена Вранић, председница МО Рибница 3 и кандидаткиња за одборницу на локалној листи „Александар Вучић – Краљево не сме да стане“. Угроженој породици Ратковић из Змајевца, Владимир Баралић, Јелена Вранић и хумани људи, из сопствених средстава су обезбедили цреп за препокривање куће и дрва за огрев. Та помоћ овој породици значи много.

„Мало је рећи да сам поносна на свог страначког колегу Владимира Баралића, хумане људе и председника Градског одбора Српске напредне странке др Предрага Терзића на помоћи да овим људима олакшамо тешку ситуацију у којој се налазе. Још једном смо показали да Краљево не сме да стане“, рекла је Јелена Вранић.

„Као и све ове године, Српска напредна странка је увек ту за своје грађане, нарочито оне којима је помоћ преко потребна. Ми смо активни, не само у предизборном циклусу, већ увек и грађани то препознају. Мени, лично, је задовољство да помогнем свакоме коме је оваква помоћ потребна. Нећемо стати са овим активностима, јер је брига о грађанима основа политике Српске напредне странке и због тога Србија не сме да стане и Краљево не сме да стане“, истакао је Владимир Баралић.