Вести

КРАЉЕВАЧКИ НАПРЕДЊАЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ

У просторијама ГрО Српске напредне странке Краљево, напредњаци су сечењем славског колача обележили своју крсну славу Свету Петку.

Овогодишњи домаћини Миленко Стефановић и Виолета Симовић су колач за наредну годину предали Александру Несторовићу, директору ЈЕП “Топлана” Краљево, који је рекао да је велика част преузети славу највеће и најјаче политичке странке у Краљеву и Србији.

Након сечења славског колача, 600 чланова и активиста Српске напредне странке Краљево дружење је наставило у свечаној сали “Гарден” у Ковачима. Миленко Стефановић, један од домаћина славе, рекао је да је ГрО Српске напредне странке Краљево оваквим обележавањем крсне славе желео да се захвали својим члановима на подршци и помоћи.

Окупљене је поздравио први човек краљевачких напредњака др Предраг Терзић. Он је рекао да су на славу позвани људи из привреде, спортских клубова и удружења, млади, стари и сви они који подржавају борбу и рад Српске напредне странке. “Ово је странка која мисли о људима који живе у граду, у приградским насељима, али и на селу. Ово је политичка партија која брине о ратним војним инвалидима, о људима који тешко живе, о људима који су учествовали у ратовима деведесетих”, рекао је др Предраг Терзић, председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево. Др Терзић је истакао да није важно ко је привредник, ко већник, а ко директор. Нагласио је да смо сви једно и да се сви боримо за боље сутра. “ Данас смо овде да се дружимо и да се мало провеселимо, а већ од сутра крећемо у нове победе, рекао је др Терзић.

Први човек краљевачких напредњака је још једном поручио да ће Српска напредна странка 17. децембра однети убедљиву победу и да ће формирати и локалну и републичку власт. Нагласио је да ће Српска напредна странка још једном доказати да је најбоља политичка партија у историји ове земље. Вишечасовно дружење напредњака је протекло у сјајној атмосфери. Уз причу, песму и игру, чланови и активисти ГрО Српске напредне странке Краљево су још једном доказали да су у свему јединствени.