Вести

КРАЉЕВАЧКИ НАПРЕДЊАЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ, СВЕТУ ПЕТКУ

Чланови Градског одбора Српске напредне странке Краљево обележили су данас, сечењем славског колача уз саслужење свештеника Епархије жичке, крсну славу, Свету Петку. Уз домаћина славе, потпредседника ГрО СНС Краљево Срђана Ђуровића, у страначким просторијама окупили су се многобројни чланови,  пријатељи и поштоваоци Српске напредне странке.

„Част ми је да ове године будем домаћин славе коју обележавамо седму годину узастопно. Света Петка је позната у народу као заштитница деце и жена. И нама је била заштитница и путоказ свих ових година, на путу економског, привредног и политичког опоравка земље и нашег града. Помоћи ће и да се у тешким тренуцима борбе наше земље за оување економских, националних интереса и немерљивог културног и верског богатства српског народа ти проблеми лакше и брже реше, рекао је Срђан Ђуровић, честитајући славу свим верницима, пожелевши им да у миру, добром здрављу и највећој личној и породичној срећи прославе Свету Петку.

Наредне године домаћин славе биће Ненад Марковић, председник Месног одбора Чибуковац. То ће бити први пут да месни одбор буде домаћин славе, а та пракса биће настављена и убудуће.