Вести

КРАЉЕВАЧКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СА УСПЕХОМ ЗАВРШАВА 2015.ГОДИНУ

Градски одбор Српске напредне странке Краљево 2015. годину завршава успешно, упркос покушајима опозиције да нам оспоре рад, при том заборављајући чињеницу да су нам оставили нагомилане проблеме, рекао је Небојша Симовић, председник ГрО СНС Краљево.

„То што нисмо успели да отворимо многа нова радна места није наш пропуст. То је последица тога што нам претходна валст није оставила ништа, сем гомиле проблема, истакао је Симовић.

У години на измаку ГрО СНС у Краљеву, који је и стожер власти, привео је крају бројне инфрастуктурне пројекте у месним заједницама на територији града Краљева. После 3 године, успешно су спроведени избори за председнике месних заједница, на којима је СНС доминирао.

„Поносни смо на те изборе, јер смо одмах након њих почели да радимо, реконструишемо и асфалтирамо путеве, изграђујемо мостове итд.  После дужег времена мештани, коначно, могу да очекују да ће се у њиховим месним заједницама ствари мењати на боље. Вратили смо поверење у СНС, поставили смо директоре који успешно руководе у својим предузећима и установама, напомиње први човек краљевачких напредњака, осврнувши се на посету министарке за саобраћај, грађевину и инфрастуктуру Зоране Михајиловић и потписивање пројекта  урбане регенерације у Доситејевој улици у Краљеву.

Свесни чињенице да је 2016. изборна година, краљевачки напредњаци спремно улазе у изборну трку. Неће бити лако казао је Симовић, али озбиљним радом оправдаћемо поверење код гласача. Очекујемо је да народ у нама препозна праву и истинску политичку вредност.  Коалиција је била стабилна, нема сумње да ће тако бити и убудуће, додао је први човек краљевачких напредњака.  

На седници Градског одбора Маја Мачужић, потпредседница, представила је предлог плана односно организациону мрежу изборне кампање по месним одборима. Овај предлог подржали су сви чланови Градског одбора, те је једногласно и усвојен.

Извештај о раду Дома здравља Краљево за претходни период поднела је вд директорка ове установе мсц. др Мирјана Крчевинац.

Чланове Градског одбора о раду Савета за информисање упознала је председница Савета Анђелка Милошевић. На седници је усвојен предлог Савета за безбедност о проширењу броја чланова, па уместо 13, сада овај Савет броји 15 чланова. Усвојен је   и предлог о смени 5 чланова Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања, уместо којих је изабрано исто толико нових чланова.

 

На крају седнице, последње у овој години, председник Градског одбора Срспке напредне странке Небојша Симовић, честитао је свима предстојеће новогодишње и божићне празнике.