Вести

КРАЉЕВЧАНИ ИЗАБРАЛИ НАЈБОЉЕГ

Небојша Симовић нови је председник Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву. 

То је одлука Изборне скупштине којој је вечерас од 174 присуствовало 168 делегата. Кандидатуру за председника Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву поднела су два кандидата – Небојша Симовић, досадашњи повереник СНС-а у Краљеву и Предраг Терзић, члан повереништва СНС-а у Краљеву. О кандидатима за првог човека краљевачких напредњака гласало се јавно. Небојша Симовић је на ову одговорну функцију изабран гласовима 103 делегата.

 - Ово је победа свих нас заједно. Први пут су у Краљеву изашла два кандидата, оба са својим програмима. Ви сте гласали и то је вечерас завршено. Овде нема поражених, победило је јединство у странци, поручио је Симовић након избора.

- Од сутра крећемо да радимо, идемо у победу, у локалне изборе. Наследили смо много проблема које је потребно решити заједничким снагама. Изградили смо мост, халу, отворили интернистичку болницу, набавили магнетну резонанцу, помогли да се изграде поплављена подручја, али  још много посла нас очекује у наредном периоду. Потребно је реконструисати сеоске путеве, отворити нова радна места, изградити затворени базен... Очекујем победу на предстојећим изборима као што смо то учинили 2012. године и 2014. Године када смо остварили невероватне резултате заједничким радом на терену, митинзима и захваљујући доброј организацији,  рекао је Небојша Симовић.

Међу бројним гостима Изборној скупштини су присуствовали и чланови Извршног одбора Данијел Туцаковић и Милан Марковић

-Ми смо Српска напредна странка. Овде вечерас нема поражених.  На нама је да радимо заједно, да се спремимо заједно за оно што нам предстоји а то су локални избори. На нама је  да узмемо онај део колача власти у Краљеву који нам припада, да радимо сви заједно за добробит Српске напредне странке и грађана Краљева, поручио је члан Извршног одбора Милан Марковић.

Краљевачки напредњаци су изабрали одговорног човека који ће очувати јединство странке и у предстојећим изборима до водити до победе.