Вести

КРАЉЕВО ПОБЕЂУЈЕ

Сат времена након што је председник Републике Томислав Николић потписао указ о распуштању скупштине и расписао изборе за 24.април, вијориле су се српске  заставе и заставе Српске напредне странке на краљевачком  Тргу српских ратника.

 Градски одбор СНС Краљево, са коалиционим партнерима и младим напредњацима, симболичним напредним ходом, окупили су се испред споменика незнаном јунаку Милутину и тиме означили почетак изборне кампање под слоганом Краљево побеђује.

На изборе излазимо поносни на изграђени пут просперитета, жељни да тај пут наставимо економски оснажимо Србију и Краљево, омладину запослимо и младост у Краљеву задржимо, јер то је једини пут савременије, богатије и лепше Србије истакао је председник ГРО Краљево Небојша Симовић.

СНС у Краљеву као приоритне задатке у наредном периоду назначава отварање аеродрома Морава, отварање Карго центра за извос меса, воћа и поврћа, отварање индустријске зоне, ширења туристичких потенцијала како на Гочу тако и на читавој територији града Краљева, изградњу затвореног базена и реализацију пројекта Урбане регенерације у Доситејевој улици.

Краљево је препознало праву, озбиљну и одговорну причу напредњачке локалне политике као једину која може испунити обећано и изнети промене на боље и зато грађани Краљева управо СНС виде као победника како на парламентарним, тако и на локалним изборима 24.априла јер Србија побеђује истакли су краљевачки напредњаци  првог дана камапање у Краљеву.