Вести

Милан Жарковић пружио подршку листи "Александар Вучић - Краљево не сме да стане"

Милан Жарковић из Жиче, магистар електротехнике и одбојкашки тренер на Универзитету на Хавајима, пружио је подршку листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и локалној листи „Краљево не сме да стане“.

„Предраг Терзић је достојан да буде градоначелник Краљева и у наредним годинама и зато сам са својом продицом дошао да дам свој глас, јер Србија не сме да стане и мора да настави ово што је започето“, рекао је Милан Жарковић, човек који је прославио краљевачку и српску одбојку. Он је додао да му је посебно драго, јер ниједна претходна власт није издвајала оволико новца за спорт као што то чини Српска напредна странка.

Први човек краљевачких напредњака, др Предраг Терзић, није крио одушевљење због нове подршке и о Милану Жарковићу има само речи хвале.

„То је један од најбољих одбојкашких тренера у Србији. То је човек који је уносио позитиван дух у сваку екипу коју је тренирао и који је бринуо о младим људима као да им је отац“, рекао је Терзић.

Армија Српске напредне странке се свакодневно увећава и бива све снажнија, а посебно је велика част што у наше редове стају вредни, достојни и одговорни људи чија дела и успеси говоре више од речи.