Вести

МЛАДИ НА ШТАНДУ КОД ТУРИСТА

Омладинци Српске напредне странке Градског одбора Краљево организовали су данас штанд у самом центру града. Грађани су имали прилику да посете штанд и том приликом разговарају са функционерима и активистима овог одбора. Штанд омладине Српске напредне странке Градског одбора у Краљеву посетио је и члан Председништва Српске напредне странке Крсто Јањушевић.

"Данас је у организацији омладине Градског одбора Српске напредне странке организован штанд. Имали сте прилику да видите да то радимо у претходних неколико недеља и мислим да је то још једна идеална прилика да са грађанима разговарамо. Многи нам прилазе, неки да изнесу примедбе, многи да похвале и сматрам да је то суштина овакве активности, а то је да разговором са њима решавамо проблеме", истакао је народни посланик и шеф одборничке групе Српске напредне странке Краљево Стефан Аџић.

"Видим да поједине политичке опоненте нервира што смо на терену и што нас има у свим активностима, нема разлога за тим. За нас утакмица још увек није почела, ово је 30 процената наше страначке инфраструктуре. Када крене утакмица, ми се свакако нећемо бавити њима, бавићемо се својом политиком, својом странком и својим активистима. Рекао сам и на претходној акцији, желим да напоменем и на овој, драго ми је што сам део ове енергичне екипе, хвала овим дивним младим људима који се бори за своју странку и који показују како се воли своја странка. Велики број људи који приступа Српској напредној странци, као што је то и данас пример говори о подршци коју ми имамо у народу. Људи цене и воле када им дете иде у нову основну школу, када обиђете људе на сеоском подручју и обезбеђујете им боље услове, када улажете у пројекте који се односе на кулутуру и историјско наслеђе и управо су овакви пројекти гарант за нова поверења и нове победе" напоменуо је Аџић.

"Избори се ближе, уверени смо да ће грађани знати да цене све што је урађено у претходном периоду. Урађено је много, али ово је тек почетак, прави посао тек следи", истакли су млади напредњаци.