Вести

МЛАДИ НАПРЕДЊАЦИ ДОНИРАЛИ ОГРЕВ МИЛИЦИ И РАТКУ ГЛУВЧАНИНУ

Председник омладине Градског одбора Српске напредне странке Краљево и кандидат за народног посланика Стефан Аџић, кандидати за одборнике на листи "Александар Вучић - Краљево не сме да стане" Маша Миловановић и Филип Лазић посетили су данас породицу Глувчанин и том приликом донирали огрев.

"У непосредном разговору добили смо информацију да је огрев нешто што им је потребно. Као озбиљни и одговорни људи приступили смо томе и решили да помогнемо. Ако смо им бар мало олашали живот, а сигуран сам да јесмо, онда смо на правом путу и добро је што се бавимо политиком. Ми и у наредном периоду настављамо са оваквим акцијама. Добро је што нас има и на отварању нових радних места и на асфалтирању путних праваца, као што је битно да обиђемо оне људе којима је помоћ и подршка потребна. Зато је битно да 17. децембра подржимо политику која наставља са развојем Краљева и Србије", истакао је кандидат за народног посланика Стефан Аџић.

Милица није крила радост када је стигла помоћ и истичући да је пријатно изненађена, јер није очекивала, додаје да никада ништа није добила да то није зарадила са својих 10 прстију. Сада је свом сину потребна 24 сата, па самим тим од примања које имају није успела да одвоји новац за огрев.

"Ове године бих ускраћена за огрев да није СНС -а и нашег драгог Александра, и он би ми био син, наших младих испред СНС -а и свих вас који сте сада овде, улепшали сте ми дан. Желим да се захвалим јер за мене је ово не само материјална већ свака врста помоћи. Знам да нисам сама и напуштена, због тога сам неизмерно захвална. Још једном хвала нашем Александру. И да ову помоћ нисам добила, свакако бих дала њему свој глас и сви моји гласаће за њега. То се подразумева", истакла је Милица Глувчанин.

"Ова акција за нас није прикупљање политичких поена. Ми ово радимо свакога дана. Нисмо од оних који ће да седе и политику воде на друштвеним мрежама. Циљ нам је да обиђемо сваког суграђанина у граду и на сеоском подручју, да их саслушамо и покушамо да заједно решимо проблеме са којима се сусрећу", нагласио је кандидат за одборника на листи "Александар Вучић - Краљево не сме да стане" Филип Лазић.

Ово је само једна у низу акција које је организовао Савет омладине Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву, а како истичу у плану је да тако наставе и наредној години.