Вести

МО РИБНИЦА 3 – УРЕЂЕЊЕ ЗМАЈЕВАЧКОГ ГРОБЉА

Председница МО Рибница 3 и кандидаткиња за одборницу Јелена Вранић са сарадницима, обилазећи терен територије овог Месног одбора у разговору са мештанима Змајевца, дошла је до закључка да је неопходно уредити гробље.

У овој акцији учествовали су мештани у сарадњи са ЈКП “Чистоћа” Краљево. На задовољство мештана, након спроведене акције, председница Месног одбора Рибница 3 Градског одбора Краљево је истакла: “Jедно од горућих питања је данас решено. Желим да се захвалим на подршци председнику Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву, доктору Предрагу Терзићу, кандидатима за одборнике Ивани Базић и Владимиру Баралићу на подршци у реализацији ове акције".

Овом приликом је кандидаткиња за одборницу Ивана Базић истакла: "Важно је да људи виде ко је увек уз народ и у тешким тренуцима. Морамо да се боримо за наше Краљево, за нашу Србију још јаче, да радимо више. Заједничким снагама, уједињени и сложни стојимо уз нашег председника Александра Вучића, јер Краљево не сме да стане".

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву је подржао и поздравио мештане Змајевца и захвалио се на учешћу у акцији, где је истакао значај јединства, јер када смо уједињени можемо све.