Вести

НАПРЕДЊАЦИ ОДРЖАЛИ САСТАНАК

 
У сали биоскопа Кварт одржан је састанак напредњака на коме су говорили председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић, потпредседник Главног одбора СНС Александар Шапић и народни посланик Крсто Јањушевић.
Наредни избори биће одржани крајем марта или почетком априла 2022. године, рекао је Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС-а. Он је истакао да је на члановима Српске напредне странке да непрекидно раде на јачању политике коју спроводи председник Србије, Александар Вучић. За нас не постоји јуче, само данас и сутра, рекао је Глишић.
Пред препуном салом краљевачког биоскопа Кварт, говорили су и Небојша Симовић, председник ГрО СНС Краљево и Крсто Јањушевић, координатор СНС-а за Рашки округ. Јањушевић се осврнуо на најновија дешавања међу којима је поменуо и предају првих кључева станова у Воћаревим ливадама за припаднике снага полиције.
Присутнима се обратио и Александар Шапић, однедавно потпредседник Главног одбора СНС-а. Важно је да не мислимо само на себе, већ да помажемо свима, чак и нашим политичким неистомишљеницима, рекао је Шапић. Он је истакао да је штета што на политичкој сцени немамо јаког противника,јер би нас то мотивисало да се боримо још јаче.