Вести

Напредњаци организовали скуп у Ратини

Вечерас је у Дому културе у Ратини одржан скуп Српске напредне странке на коме су говорили др Предраг Терзић, први на локалној листи, Снежана Јовановић, друга на локалној листи и кандидаткиња за народну посланицу, Драгиша Радевић, кандидат за одборника на листи Александар Вучић – Краљево не сме да стане и коалициони партнер Александар Ерац.

Скупу је присуствовало око 200 мештана Ратине, Врбе, Берановца, Јовца, Кованлука, Метикоша, Драгосињаца и Каменице.

"Није била лепа слика 2012. године када смо преузели руковођење нашим градом и Србијом. Стопа незапослености је била скоро 30 %. Била је потпуно уништена привредна активност нашег града. Радили смо брже, јаче и боље и поносна сам на то што је Српска напредна странка урадила за ових 11 година“, рекла је Снежана Јовановић. Она је подсетила да су у наш град дошла два велика инвеститора који су отворили своје фабрике и запослили велики број наших суграђана. Такође је подсетила и на изграђени аеродром „Морава“, нову и модерну Основну школу „Свети Сава“ и на низ других вредних инвестиција у нашем граду.

„Онима који воде најпрљавију кампању желимо да поручимо да Србија препознаје лаж и да Србија цени само искреност. Желимо да им поручимо да нисмо заборавили затворене фабрике и њихове отказе. Нисмо заборавили Србију у којој је време стало. Нећемо се плашити опозиције. Српска напредна странка иде и ради срцем, јер не желимо да Краљево стане. Радићемо и брже, и јаче, и боље за нашу децу и зато ћемо победити 17.децембра“, поручила је Снежана Јовановић.

Др Предраг Терзић, први на локалној листи и председник ГрО Српске напредне странке Краљево, подсетио је на све оно што се дешавало пре доласка на власт Српске напредне странке.

„Било је много енергије, некада погрешно усмерене, тако да су се пријатељи сукобљавали, да су браћа престајала да говоре, да су људи почели једни други да мрзе због политике. То време је прошло зато што је створена снажна политичка партија која сабира у себи све људе који су патриоте, све људе који воле Србију и свој народ и који се сваког дана боре да се у Србији живи боље, а то је баш наша коалиција предвођена Александром Вучићем. Ми не желимо да се вратимо у прошлост. Ни Краљево ни Србија не смеју да стану“, поручио је др Предраг Терзић.