Вести

НЕБОЈША СИМОВИЋ: „СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ЈЕ СТРАНКА ЗА СВЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА МЕЊАЈУ СРБИЈУ НА БОЉЕ“

„Иако су неке таблоидне новине мој прелазак из Нове Србије у Спску напредну странку назвале „прелетом“ ја хоћу да вас обавестим да је ово логичан наставак наше заједничке борбе. Заједно смо од самих почетака, спроводимо политику Владе Републике Србије  а циљ нам је исти – да побољшамо услове живота грађана Краљева, макар  за један степен. У томе очекујемо помоћ Владе Србије. Ја сам био и остајем градоначелник свих грађана Краљева“, овим речима се Томислав Илић обратио на конференцији за новинаре и тиме озваничио чланство у Српској напредној странци.

Председник Градског одбора  СНС-а  у Краљеву, Небојша Симовић, нагласио је да је ураво Томислав Илић препознао СНС као странку у којој има простора за све који желе да мењају Србију на боље.

„ Доласком Томислава Илића у СНС желимо да поручимо да овде има места и за све друге који желе да се прикључе нашој причи. Изборну кампању 2012.године започели смо заједно са Новом Србијом. Имали смо исти програм, исти циљ – да мењамо и променимо  Србију. Са Томиславом Илићем смо од почетка, а као кандидат СНС, он је  2014.године дошао на место  првог човека Краљева. Та сарадња испоставила се као веома успешна и плодоносна што доказују и бројни заједнички пројекти које смо привели крају . Неки од њих су: решавање урбане регенерације, завршетак моста на Ибру, завршетак радова на Интернистичкој болници, обезбедили смо средства за бедем у Грдици, пуштен је у рад централни градски вртић…“, подсетио  је Симовић.

Конференцији за новинаре присуствовао је и Дарко Глишић, потпредседник Извршног одбора СНС, који је честистао Томиславу Илићу на, како је рекао, храброј и зрелој одлуци да пристуспи СНС, а председнику ГрО СНС-а у Краљеву, Небојши Симовићу, на способности да окупи квалитетне људе. Са Томиславом Илићем у  својим редовима, додао је он, Градски одбор СНС свакако је направио корак напред.