Вести

НЕМА ОДСТУПАЊА ОД ЗАЈЕДНИЧКЕ ПОЛИТИКЕ

Осврћући се на последње скупштинско заседање, Маја Даниловић, потпредседница Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву, на конференцији за новинаре честитала је добитницима диплома заслужне организације и Октобарске награде, нагласивши да су оне отишле у праве руке и на праву адресу. Истовремено је, међутим, упутила критике на рачун одборника опозиције који, према речима Даниловићке, упорно покушавају да девалвирају све оно што је позитивно у Краљеву.

„Ко зна који пут скупштинску говорницу користе за изношење квалификација далеко испод границе доборг укуса и нивоа јавног тренутка, а које се тичу географског и социјалног порекла појединих наших чланова и суграђана. У зависности од потребе, некада је реч о Босни и Херцеговини, Републици Српској, некада о Косову и Метохији, али увек изван теме и потребе, казала је Маја Даниловић.

Највећи критичари оптужују за кадровање, пропаст краљевачке привреде, при том занемарујући чињеницу да су у периоду економског суноврата, распродаје предузећа и социјалног пропадања управо они били сведоци, па и директни учесници у власти дужи временски период, додала је Даниловићка, подсећајући да је Српска напредна странка наследила катастрофално стање и да чини максималне напоре да такво стање промени.

„Будући да смо се показали као изузетни домаћини Дејвис купа, задовољство ми је да најавим да је Међународна тениска федерација Краљеву доделила још једно велико признање, а то је организација ФЕД КУП, мечева женских тениских репрезентација Србије и Шпаније који ће се играти у фебруару наредне године, истакла је Маја Даниловић.

Краљевачки напредњаци пружиће пуну подршку премијеру Србије Александру Вучићу уколико донесе одлуку о расписивању ванредних избора.

„Нашем председнику странке и премијеру Србије пружамо апсолутну и безрезервну подршку у спровођењу реформи, одбрани економских и националних интереса, јачању угледа Србије у свету, истакла је Маја Даниловић напомињући да, према истраживањима, грађани и даље (више од 50 одсто) подржавају Александра Вучића.

„Оспоравају нам градњу путева, мостова, санирање клизишта, улагања у другу инфраструктуру, напоре да побољшамо економску и социјалну ситуацију. Ребалансом буџета обезбедићемо средства да се у свакој месној заједници, сваком селу, уради по један инфраструктурни објекат, у зависности од потреба и могућности. То је наша обавеза и за то смо добили поверење, нагласила је потпредседница краљевачких напредњака.

 

Она је искористила прилику да још једном истакне јединство у Градском одбору Српске напредне странке у Краљеву, који предводи председник Небојша Симовић, и у којем нема одступања од заједничке политике.