Вести

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ У СТУБЛУ И ЛЕШЕВУ

 
Као и сваке године, чланови Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања ГрО СНС Краљево, обезбедили су новогодишње пакетиће за малишане у Стублу и Лешеву. Циљ акције је да нашим најмлађим суграђанима улепшају новогодишње и божићне празнике.
Идеја је „плод“ договора чланица овог савета и председника краљевачких напредњака, Небојше Симовића. Будући да у Савету за популацију настоје да буду друштвено одговорни и да пружају помоћ свим суграђанима којима је то потребно, на најрадоснији православни празник, Божић, посетили су и две хранитељске породице као и једну баку која је на поклон добила апарат за мерење крвног притиска.
„Пожелела бих свима добро здравље и да нам празник Христовог рођења донесе мир, љубав, радост и да ојача нашу веру у боље дане. Да их дочекујемо у миру, напретку и међусобном поштовању. Желим такође да се лично и у име краљевачких напредњака захвалим нашим херојима у белим мантилима који су на првој линији одбране од Ковид 19. Нека вас Бог чува и хвала Вам“, рекла је председница Савета за популацију, бригу о деци, породици и социјална питања ГрО СНС Краљево, Ивана Базић.