Вести

ОБЕЗБЕЂЕН ОГРЕВ ЗА ПОРОДИЦУ ЛУКОВИЋ ИЗ АДРАНА

Српска напредна странка одговорном политиком и приступом - без разлике за све, годинама уназад помаже онима којима је помоћ потребна. Данашњом акцијом то су и потврдили, а тако ће, кажу у Градском одбору Краљево, бити и убудуће. Наиме, народни посланици Српске напредне странке, Сандра Јоковић и Стефан Аџић, сопственим средствима обезбедили су породици Луковић из Адрана огрев за зиму. Радован Лаковић је инвалид и са супругом и двоје деце живе од више него скромних примања. Није члан Српске напредне странке, али каже да ће ову странку увек подржавати јер су напредњаци одмах одреаговали на његову молбу за помоћ.

"Мојој породици и мени ово много значи јер смо у тешкој финансијској ситуацији али и зато што сам у инвалидским колицима сам ништа не могу да урадим. Захвалан сам Српској напредној странци и њеним члановима јер су нам чак асфалтирали део пута односно прилаз до куће, а данас смо, ево, добили четири метара дрва за зиму", каже Радован Луковић.

"Ово је један мали знак пажње и солидарности али и порука да покажемо да смо ту за своје пријатеље, да разговарамо са људима, јер некада и реч лепа може да значи пуно", сматра Сандра Јоковић и додаје "Започели смо велики број активности које ћемо спровести у наредном периоду. Претходне седмице били смо у Опланићима, где смо обишли четири социјално угрожене породице, данас смо у Адранима, а већ наредних дана на неком другом месту. Желимо да обиђемо што више људи, што више породица, да им помогнемо колико можемо. То народ препознаје и 17. децембра ће подржати политику Александра Вучића и Српске напредне странке".

"Српска напредна странка је помагала и када је била у опозицији. Њени чланови никада нису делили људе на основу политичке припадности. Напредњаци су били уз свој народ након земљотреса, поплава итд, када су градили и куће и обнављали домаћинства. Свих ових година трудили смо се да помогнемо љидима", рекао је Стефан Аџић и додао "То је управо данашњи доказ. Овде нема политичког приступа. Нисам сигуран да су било која школа, болница, асфалтни правац и слично намењени члановима Српске напредне странке. У томе је суштинска разлика између нас и њих који се политиком баве на друштвеним мрежама. Сигуран сам да то грађани препознају. Ми у наредном периоду настављамо да спроводимо политику Српске напредне странке. Бићемо на терену са људима од којих очекујемо подршку да бисмо могли да наставимо све започете пројекте, као и нове, а све у циљу развоја града Краљева. Биће нас на штандовима, у сваком селу без разлике", истакао је Стефан Аџић.

Српска напредна странка са свим својим члановима достојанствено наставља путем до још једне изборне победе, поручили су посланици Јоковић и Аџић.