Вести

Одржан Радни састанак проширеног окружног одбора Српске напредне странке Рашког округа

Вечерас је у Хали спортова у Краљеву, одржан Радни састанак проширеног окружног одбора Српске напредне странке Рашког округа са председником Српске напредне странке Милошем Вучевићем и председником Извршног одбора СНС Дарком Глишићем.

Члан Председништва Српске напредне странке и координатор Извршног одбора за Рашки округ Крсто Јањушевић захвалио се присутнима на величанственом скупу и том приликом истакао је да Српска напредна странка наставља пут напретка председника Александра Вучића, политику мира, стабилности и још убедљивијих победа. "Док опозициони лидери се утркују у додворавању страним амбасадама, председник Србије и уочи озбиљних преговора ради и размишља искључиво о интересима Србије! "Председник Вучић живи за Србију", закључио је Јањушевић.

Председник Извршног одбора Дарко Глишић је пренео снажну поруку јединства и снаге Српске напредне странке која је покретачка локомотива у овим озбиљним тренуцима за нашу државу.

"Српска напредна странка је најодговорнија пред грађанима за судбину наше једине отаџбине. Председнику Вучићу пружамо снажну подршку да очува Србију као слободну и независну државу, а посебну подршку пружамо нашем народу на Косову и Метохији! Српска напредна странка је свесна своје политичке одговорности и чуваће Србију као слободну и независну државу. Побеђиваћемо убедљивије него икад! Живела Србија", закључио  је председник Српске напредне странке Милош Вучевић уз овације присутних чланова СНС из Рашког округа.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГРАДСКИ ОДБОР СНС КРАЉЕВО