Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА СНС КРАЉЕВО У РИБНИЦИ

Градски одбор Српске напредне странке Краљево одржао је трибину у Рибници којој је присуствовао велики број становника овог насеља, чланова и симпатизера Српске напредне странке.

Маја Мачужић Пузић, кандидаткиња за одборницу и шеф штаба 11 Градског одбора СНС у Краљеву који чине месни одбори Рибница 1, Рибница 2 и Рибница 3 истакла је задовољство сјајном енергијом и огромном подршком становника Рибнице коју пружају Српској напредној странци. "Подршка коју сте нам пружали била је ветар у леђа свима нама, а поверење које сте нам указивали све ове године одговорност да увек имамо јасне циљеве пред нама. Рибница је данас други центар града. Све што је у овом насељу урађено од 2012. до данас показује колико још можемо и да ћемо тек градити и радити у овом делу града", истакла је Мачужић Пузић.

Председник ГрО СНС Краљево и први на локалној листи "Александар Вучић-Краљево не сме да стане" подсетио је који су све важни пројекти реализовани у Рибници. "Ослушкивали смо потребе грађана овог дела града. Некада се чинило далеко доћи до Рибнице, до ње је водио један мост, данас сви из града долазе преко три моста у Рибницу због два тржна центра која су изграђена, због хале спортова, а велики број људи се сели управо у Рибницу у новоизграђене зграде у Воћаревим ливадама. Рибница јесте нови центар Краљева, а да смо мислили за будућност овог дела града говори и нова ОШ "Свети Сава", једна од најмодернијих у Србији, али и реконструисана амбуланта у Рибници која сада има одељење педијатрије. Некада су родитељи из целог овог краја морали децу водити у град код лекара, а данас то могу да ураде у Рибници", истакао је Терзић.

Рибничанима се обратила и кандидат за народног посланика, Снежана Јовановић, која је рекла: "Све што је у овом крају урађено али и на територији целог нашег града, говори о томе да смо се трудили да оправдамо поверење грађана. Наша снага су људи, сви они који се свакодневно боре да учине Краљево лепшим местом за живот генерација које долазе. Овде нећемо стати, сада морамо да радимо још више, да завршимо све оно што смо планирали да одрадимо у овом крају. Зато вас позивам да 17. децембра дате подршку Српској напредној странци. Зато што Рибница не сме да стане. Краљево не сме да стане. Србија не сме да стане", закључила је Снежана Јовановић.