Вести

Одржана завршна конвенција Градског одбора Српске напредне странке Краљево

Градски одбор Српске напредне странке Краљево одржао је завршну конвенцију, у препуној сали краљевачког Мултимедијалног центраКварт“, којом је употпуњена завршница предизборне кампање. Конвенцији су, поред чланова Градског одбора СНС Краљево, присуствовали и председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, члан председништва Српске напредне странке и координатор Извршног одбора за Рашки округ Крсто Јањушевић, кандидат за народног посланика на листи Александар Вучић - Србија не сме да станеДејан Томашевић и коалициони партнери.

Добродошлицу гостима пожелео је председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево, први на листи Александар Вучић - Краљево не сме да стане“, др Предраг Терзић.

Доласком на власт председника Републике Србије Александара Вучића све се мења. Прво је изграђен ауто-пут Милош Велики, гради се и Моравски коридор, а крајем наредне године биће изграђен део од Прељине до Адрана и тада ћемо за свега сат и петнаест минута да стижемо од Краљева до Београда. Краљево ће бити један од три града у Србији који има и аеродром и ауто-пут. То је оно што нико не може да оспори. Српској напредној странци нико не може да оспори наше резултате, јер се председник Вучић подједнако бринуo о свим људима у Србији, истакао је Терзић.

Како је подсетио, председник Вучић је улагао у школе, болнице, вртиће, отварао фабрике широм Србије, увек водећи рачуна да се сваки део наше земље равномерно развија.

У Србији данас ради 500.000 људи више него 2012. године. Како су расле плате, расле су и пензије и за четири године пензије ће бити 650 евра, а просечна плата у Србији биће 1.400 евра. Доста тога је урађено,али пред нама је још много посла - изградња Дијагностичког центра, изградња стадиона, отварање ауто-пута, изградња нове полетно-слетне стазе и још много тога“, поручио је први човек краљевачког Градског одбора СНС.

Имамо програм до 2027. који ћемо испунити као и све друго, а за разлику од нас опозиција нуди нападе на Вучића, његову породицу и то је једина њихова политика. Зашто? Мрзите Вучића зато што не можете да му приђете, зато што сте уместо њега били најгори ђаци, што никада нисте могли ништа да допринесете, зато што никада ништа нисте радили и градили, зато што сте били на власти и задуживали ову земљу уместо да је стварате, казао је Терзић.

О важности неговања културе колективног сећања и борбе против заборава, дискриминације и мржње, говорила је кандидаткиња за народну посланицу на листи Александар Вучић - Србија не сме да станеодносно кандидаткиња за одборницу на листи Александар Вучић - Краљево не сме да стане Снежана Јовановић.

Србија је, са председником Александром Вучићем на челу, коначно вратила свој понос и више се ником нећемо извињавати и ни пред ким више нећемо погнути главу. Данас у Краљеву имамо улицу Јунака Кошара, улицу браће Милић и десетине улица које носе назив по нашим херојима. Србија је увек била и биће земља храбрих људи, земља људи великог срца, људи који су нас учили како се воли своја земља, нагласила је Снежана Јовановић.

Председник Уније удружења особа са инвалидитетом и председник Међуопштинске организације Савеза слепих Србије – Краљево и кандидат за одборника на листи Александар Вучић - Краљево не сме да стане Ранко Вуковић

говорио је обитности укључивања особа са инвалидитетом у све сфере друштва и заједничкој борби државе и локалне заједнице за бољи положај особа са инвалидитетом говорио је.

Људи не знају колико је тога учињено у држави Србији за особе са инвалидитетом. До 2009. године новчана накнада преко Центра за социјални рад за туђу негу и помоћ износила је 5.000 динара, а данас износи 37.000. Схватио сам да је много лако бити политичар када подржавате праву ствар, праву опцију, када изаберете праву странку. Нема странке у Србији која више води рачуна о грађанима. Краљево је постало град без баријера, а оно што ми доказујемо овде на примеру јесте да не постоје више ни баријере у главама људи, јер ако ја могу да будем један од вас срушили смо предрасуде о особама са инвалидитетом“, поручио је Вуковић.

Након што су представљени кандидати на листи Александар Вучић - Краљево не сме да стане", поздрављени громогласним аплаузом, конвенцију је затворио председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.

Како је истакао, овогодишњи избори изузетно важни јер се грађани Србије одлучују између рада, резултата и борбе за бољу Србију и оних који желе да нас врате у прошлост.

Умни људи опозиције за које кажу да ће да спасу ову земљу студирају заједно укупно једно 1000 година, без дана радног стажа. Против насиља нам се бори батинаш, против наркоманије нарокоман који то ради јавно у камеру. Народ то неће да дозволи! Ми 17. децембра бирамо свој пут, свој избор, за нашу бољу будућност, за рад, ред и резултате, фабрике, радна места, веће плате и пензије. Зато сви, лепо обучени, са верому пристојну и напредну Србију, идемо да их победимо 17. децембра убедљивије него икада, закључио јепредседник Извршног одбора Српске напредне странке Глишић.