Вести

ОГРОМАН БРОЈ КРАЉЕВЧАНА ПОТПИСАО ИЗБОРНУ ЛИСТУ „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ“

Српска напредна странка окончала је прикупљање потписа подршке за предају изборних листа на ванредним парламентарним и локалним изборима.

Свој потпис за бољу Србију и бољу будућност наше деце дао је огроман број наших суграђана, а подршку листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ у Градском одбору Српске напредне странке Краљево дао је и председник ГрО СНС Краљево, др Предраг Терзић: “Огроман број Краљевчана је дошао да потписом пружи подршку, како изборној листи за републичке изборе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, тако и за локалне изборе Александар Вучић - Краљево не сме да стане”. Сигуран сам да ће и овога пита изборна листа предвођена Александром Вучићем забележити тријумф и на парламентарним и на локаним изборима“, казао је др Предраг Терзић.

Уз Српску напредну странку и Александра Вучића градићемо нову, модернију Србију и лепшу будућност за све нас, додао је др Терзић.

Свој потпис дали су и чланови Градског одбора СНС Краљево: Ненад Марковић, Вукман Ракочевић и многи други, као и кандидати за народне посланике Снежана Јовановић и Стефан Аџић. Мишљење председника краљевачких напредњака деле и наши суграђани који, како кажу, очекују апсолутну победу на предстојећим изборима.

Подржавајући политику Александра Вучића, који је урадио много за Србију и Краљево, подржавају будућност и напредак наше земље. Потписивање изборне листе организовано је у свим месним одборима Српске напредне странке Краљево.

Подсетимо, председник Србије расписао је вандредне парламентарне и локалне изборе за 17. децембар ове године.