Вести

Орлић у посети Градском одбору Српске напредне странке Краљево

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић био је гост на састанку Градског одбора краљевачких напредњака, одржаном у препуној сали одборника.

Овацијама присутних чланова Градског одбора Краљево је дочекан др Владимир Орлић у пратњи председника краљевачких напредњака доктора Предрага Терзића.

Председник Градског одбора Краљево захвалио се великом броју присутних напредњака и срдачним речима пожелео добродошлицу доктору Орлићу. Терзић се осврнуо на активности краљевачких напредњака, који су у веома кратком временском периоду, обишли и разговарали са грађанима у скоро свим крајевима града на Ибру и пренео задовољство истих, као и подршку коју пружају политици председника Александра Вучића.

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке др Владимир Орлић је истакао: "Част ми је да присуствујем састанку Градског одбора Краљево Српске напредне странке, убедљиво најбоље и најзначајније странке коју је наш народ икада имао." 

У наставку састанка, чланови Градског одбора су имали дијалог на тему текућих политичких дешавања са потпредседником Главног одбора Српске напредне странке.

"У друштву вредних и поштених људи задовољство је бити, искрених бораца за Србију, уз поруку јединства и одлучности да Краљево настави путем победе и напретка оним којим је утврдио председник Александар Вучић", закључио је доктор Орлић.