Вести

ПОРОДИЦА МИЛИШИЋ ОБЕЛЕЖИЛА ЈУБИЛЕЈ – 5 ГОДИНА ОД УСЕЉЕЊА У НОВИ ДОМ

Када је снажни земљотрес 2010. погодио Краљево, будућност многих домаћинстава је била неизвесна. Те године, Српска напредна странка кренула је у озбиљну акцију помоћи најугроженијима. Ангажовани су донатори и људство, помоћ се несебично делила, а седам породица је добило нову кућу. Петочлана породица Милишић из Јарчујка једна је од њих и у знак захвалности, пријатеље из Српске напредне странке, редовно подсећају на срећу коју су им приредили. Тако је и данас, пет година после, у њиховом дому било свечано.
"Мени је велико задовољство што смо и на овом примеру показали да смо се као странка понели одговорно, тада, али и касније, у време поплава, кроз подршку бројним хуманим акцијама, рекао је Небојша Симовић, председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево.
Те године у рекордном року, осим ове, подигнуто је још шест кућа: у Опланићима, Сирчи, Шумарицама, Дракчићима, Лопатници Чибуковцу. Преко 100 домаћинстава је добило помоћ у материјалу и људству. И одзив донатора је био огроман.
Подршку Милишићима у најтежим моментима дали су у више наврата председник Србије Томислав Николић и премијер Александар Вучић. У више наврата су били у посети овој краљевачкој породици.
Српска напредна странка и даље жели да подржи сваку хуману акцију, а пример узајамног поштовања потврђује жељу напредњака да су увек уз свој народ!