Вести

ПРЕДРАГ ТЕРЗИЋ ( СНС) НОВИ ГРАДОНАЧЕЛНИК КРАЉЕВА

Tајним гласањем одборници Скупштине града Краљева за новог градоначелника Краљева изабрали су доктора политичких наука Предрага Терзића (32), члана Српске напредне странке.

Од 60 одборника, колико је присуствовало седници, за Терзића је гласало 47. Истовремено, за заменика градоначелника изгласана је Марица Мијајловић, такође чланица СНС, а изабрано је и 11 чланова новог Градског већа.
– И мене и мој тим очекује најважнији задатак да Краљево постане боље место за живот свих његових грађана. Спровешћемо реформу Градске управе јер она мора да буде прилагођена потребама грађана. Очекује нас и реформа јавних предузећа, а учинићемо све да побољшамо услове за развој привредног амбијента и активности, рекао је Предраг Терзић у свом првом обраћању медијима као новоизабрани и најмлађи градоначелник у историји Краљева.
Предраг Терзић је у два мандата биран за одборника у Скупштини града, а обављао је функције заменика председника локалног парламента, шефа Одборничке групе СНС, председника Комисије за статут и управу, као и предсдника Административно-мандатске комисије. Од јануара прошле до фебруара ове године волонтерски је обављао и функцију менаџера Канцеларије народних посланика из Краљева.