Вести

Председнику ГрО СНС Небојши Симовићу поверен мандат да формира Изборни штаб

 

Градски одбор Српске напредне странке у Краљеву поверио је Небојши Симовићу, председнику Градског одбора СНС-а, мандат да формира изборни штаб поводом предстојећих избора.

„ Показаћемо да можемо да будемо најбољи, јединствени и да на изборима можемо да остваримо завидан  резултат који ће бити међу бољима у Србији. То ће бити резултат свих нас и зато се трудимо да покажемо јединство. Заједно са председником странке и  премијером Александром Вучићем  и његовом препознатљивом политиком борићемо се за бољу, лепшу и богатију Србију. Хвала вам што сте ми дали могућност да ту причу носим заједно са вама“ – рекао је Небојша Симовић, председник Градског одбора Српске напредне странке . 

На синоћ одржаној седници Симовић је најавио  да ће се наредних дана  обавити разговори са могућим коалиционим партнерима .

 

Уместо Маје Даниловић која је поднела оставку на место шефа Одборничке групе СНС у Краљеву на њено место је именован одборник Предраг Терзић, а уместо Милоша Милишића заменика шефа Одборничке групе СНС постављен је  одборник Иван Милић.