Вести

Радни састанак Штаба 12

Штаб 12 на радном састанку окупио је активисте из месних одбора Јарчујак, Чибуковац и Чибуковачке чете.

И активисти и руководство Градског одбора Српске напредне странке одговорно су приступили прављењу планова за наредни период.

"Српска напредна странка активно ради на решавању проблема свих наших суграђана, али у будућности морамо да радимо још интензивније", рекао је председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево др Предраг Терзић.

"Иако је много добрих ствари, углавном у домену јачања инфраструктуре, урађено у протеклом периоду, у наредном периоду очекује нас још много задатака које ћемо решавати у континуитету, и по фазама", нагласила је директорка Јавног предузеће за уређивање грађевинског земљишта "Краљево" Марица Мијајловић и додала да се у свему морају поштовати законске процедуре и квалитетна техничка решења.

Радови на водоводној мрежи, проблематика канализације, поправка пумпи за воду, проширење улице Драгослава Миљковића, постављање контејнера, осветљавање дела пута код касарне и привођење крају радова у Рудничкој улици су у овом крају најважнији, сложили су се присутни, и изразили задовољство могућношћу да са људима који су испред Српске напредне странке у Краљеву разговарају и праве планове за квалитетнији живот.

Састанку су присуствовали директор ЈКП "Чистоћа" Краљево Новица Лишанин, директорка Јавног предузеће за уређивање грађевинског земљишта "Краљево" Марица Мијајловић, директор ЈКП "Путеви" Краљево Мирко Вуковић, директор огранка Краљево ЈП "Електропривреда Србије" Никола Ђорђевић, заменик начелника Градске управе Ђорђе Видовић и директор ЈП "Градско стамбено Краљево" Саша Контић.