Вести

Радни састанак Штаба 6

У Дому културе у Ушћу одржан је радни састанак Штаба 6. Састанку су присуствовали др Предраг Терзић, председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево, Ненад Марковић, председник Скупштине града Краљева, Новица Лишанин, директор ЈКП „Чистоћа“ Краљево, Марица Мијајловић, директорка Јавног предузећа за уређивање грађевинског земљишта "Краљево", Мирко Вуковић, директор ЈКП "Путеви" Краљево, Никола Ђорђевић, директор огранка Краљево Јавног предузећа "Електропривреда Србије", Александар Протић, директор ЈКП "Водовод“ Краљево.

На састанку су разматрани актуелни проблеми мештана ушћанског краја. Оно што је све обрадовало је вест да су опредељена средства у износу од 32 милиона за радове на главној улици која води ка школи и вртићу. Мирко Вуковић, директор ЈКП "Путеви" Краљево је рекао да ће ти радови почети око 15. октобра. Др Предраг Терзић је истакао да ће се наредне недеље на седници градског већа усвојити списак путева који су планирани за асфалтирање и да ће на том списку бити и значајан део путева ушћанског краја.

Када је водоснадбевање у питању, Српска напредна странка је за ово место учинила много више него што је било ко у протеклих 40 година, рекао је Александар Протић, директор ЈКП „Водовод“ Краљево.

Оно што су напредњаци најавили је и да ће на Рудну бити изграђена потпуно нова трафостаница што је од огромне важности, а биће решен и проблем расвете у Ушћу.

Ненад Марковић, председник Скупштине града Краљева,  рекао је и да ће се почети са реконструкцијом Дома културе у Ушћу.