Вести

СА ДОБРИМ ТИМОМ ДО БОЉИХ УСЛОВА ЖИВОТА У НАШЕМ ГРАДУ- поручују из МО ЧИБУКОВАЦ

Успех који је Месни одбор Чибуковац остварио на три бирачка места на изборима  одржаним у априлу месецу  резултат су тимског рада  свих чланова одбора, речено је на састанку приликом анализе резултата остварених у кампањи.

" Од када постоје локални избори ово је најбољи резултат остварен  упркос лошој политици противника и неистомишљеника. Народ је препознао циљеве и вредности за које се бори Српска напредна странка, а сада нас чекају  четири  године озбиљног рада" рекао је на састанку секретар Гро СНС Краљево  и председник Месног одбора Чибуковац,  Ненад Марковић и додао да ће резултати вредног и поштеног рада бити најбољи показатељ да је Србија на правом путу ка успеху.

На територији Месног одбора Чибуковац, као и у другим месним одборима приоритет је побољшање инфраструктуре. Асфалтирана је Улица Гаврила Принципа, а уређује се и канализациона мрежа што је у надлежности Дирекције за планирање и изградњу „Краљево“.  

Захтеви чланова Месних одбора били су отворени разговори са представницима града, како би створили бољу комуникацију и решили проблеме удруженим снагама. 

" Отворени разговори са свим грађанима нашег града већ су започети на иницијативу градоначелника др Предрага Терзића.  Чланови ГрО СНС, градски већници и одборници стоје на располагању грађанима Краљева, разговори и упознавање са проблемима корак су ближе ка решењу истих", рекао је секретар ГрО СНС Ненад Марковић.

Градски одбор Српске напредне странке у  Краљеву има  добар тим људи који жели и може  вредним радом да ствара боље услове за живот у нашем граду.