Вести

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА КРАЉЕВО

Ми, краљевачки напредњаци, најоштрије осуђујемо претње које је господин Иван Дамљановић упутио члану Извршног одбора и Председништва Српске напредне странке Крсту Јањушевићу.

Очекујемо реаговање надлежних служби и поводом навода Марка Петровића о претњи смрћу упућених од стране члана Српске странке Заветници Страхиње Ерца члану Српске напредне странке. Клупко се полако одмотало и сазнасмо ко сте, заправо, ви Заветници. Истина је као вода нашла свој пут и ви се откристе. Краљевчани јесу људи великог срца и душе. Краљевчани не прете, Краљевчани се не крију и не беже. То, по речима Вашег бившег саборца, радите управо ви, Заветници. Склони сте Ви насиљу и претњама својим политичким неистомишљеницима, још од периода када сте у другом дресу били. Група олоша и насилника сте ви, Заветници, и изгледа да сте ипак ви највећи коров овог града.

Краљево неће стати, а ви ћете лажни заветници заједно са осталим Ђиласовим сателитима тамо где вам је место, испод цензуса. Наши пројекти за добробит свих грађана Краљева неће стати и биће их све више на свим пољима. Грађани то препознају као што знају да, ово мало Заветника што је остало, на буџет гледа као на ћуп одакле ће враћати коцкарске дугове. Не скрнавите реч заветник, више вам пристаје разбојник.