Вести

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС КРАЉЕВО

Градски одбор СНС Краљево, на челу са председником Небојшом Симовићем осврнуо се на дешавања у граду на Ибру, а поводом акција кишобран опозиције.

Цензус дружба, кишобран опозиције на челу са Јеремићем и братијом, данима деле по градовима Србије лист у којем председника Вучића називају "издајником"! Лист је подељен и у Краљеву и исти је завршио у великом броју, поцепан, у кантама. Кишобран братијо, па шта је Јеремић учинио за српски народ на Косову и Метохији са позиције на којој је годинама био?

Хајде да разговарамо о резултатима политике ваше кишобран опозиције, јер колико вас има, под један кишобран сви стајете. Колико сте изградили километара пруге за 12 година? Нула. Обновили су 28 км пруге Батајница Голубинци, док је председник Вучић реконструисао 735 км пруге! 108 км нове пруге је урађено! Јеремић прича да Србија не сме да стави вето у ЕУ? Па није ваљда да се он залаже за то да немамо вето? Главом и брадом, да, Вук Јеремић који је сада против сваке европске иницијативе и ЕУ, у нади да ће добити гласове родољуба, а сви знамо шта је и како радио, искључиво на увећању личног конта. Грађани Краљева и Србије памте, не заборављају цензус братијо! У овај град, након пропалих приватизација, председник Вучић довео је две фабрике, оживео га из пепела, док је ваш једини домет куцкање на друштвеним мрежама и уништавање фасада графитима!

Цензус опозицијо, останите такви заувек, сметлиште историје вас чека! Живео председник Александар Вучић, живела Србија!