Вести

Саопштење ГрО СНС Краљево

Док се Иван Матовић покушавао сетити ко га је звао и ко му је нешто понудио, у његовом одговору на наше претходно саопштење и наша конкретна питања, могла се још једном препознати његова лаж, дрскост и бахатост.

Није одговорио и на сто пута постављено питање: “ Да ли је тукао своју супругу?” Матовић никако да изговори да није дигао руку на своју супругу, већ бахато каже да се против њега није водио поступак за тако нешто и то је све.

Сетио се одједном, али после избора, да нам исприча да му је Лиридон Латифи из “Алтернативе за промене” велики друг и пријатељ. Пре избора га није познавао и наши наводи су за њега биле измишљотине.

Каже још Матовић да нема пумпе на територији Србије, па је тиме потврдио да су за њега границе Србије исте оне које су и за његовог друга Лиридона Латифија.

Неспретно нам је Матовић испричао како је био учесник хаоса у Општој болници “Студеница” у Краљеву, али се и тога сетио после избора. Пре избора није био учесник тог догађаја и то су били иницијали неког другог И.М., а после избора се сетио ипак да је био то баш он и да је после туче ту побегао са још два другара, док су га јурили неки насилници. Ипак, верујемо да како се Матовић сетио да је био актер тог срамног догађаја, да ће се ипак сетити да је он био један од насилника који су те 2008.године демолирали Општу болницу “Студеница”.

Сва наша питања и чињенице на које нема одговор, то јест на која не сме истином да одговори, Матовић не престаје да прича и пише о позиву, који је наводно добио и наводној понуди, коју је одбио.

Градски одбор Српске напредне странке у Краљеву, позива председника групе грађана “Староседеоци”, потпредседника “Новог лица Србије”, Ђиласовог кандидата за народног посланика и саветника “Алтернативе за промене” Лиридона Латифија, Ивана Матовића да одговори на постављена питања.

Иване Матовићу, захтевамо доказе о наводној понуди председника Извршног одбора Српске напредне странке Дарка Глишића.

Наведи бар један доказ, ко те је и када звао и шта ти је нуђено?

Зашто кријеш Матовићу, постајеш сумњив и твојим бирачима.

Тајкунима и шиптарским лобистима, нити је било, нити ће бити места у Српској напредној странци.

Ни пре, ни после избора, никакав Иван Матовић Српској напредној странци не треба, о чему сведочи већина коју имамо и победа!

Рад и дело председника Извршног одбора, Дарка Глишића, као и углед и поверење народа су импонзантни!

Опседнутост ликом и делом Дарка Глишића, коју исказује Иван Матовић је алармантна. Ми напредњаци смо спремни да учинимо леп гест и у то име Ивану Матовићу пошаљемо фотографију Дарка Глишића са аутограмом.

О прогону, говори доказани прогонитељ људи и породица у Краљеву Иван Матовић, који је то чинио годинама и вређао на њему познати огавни начин, а све то правдајући чињеницом да су политички чиниоци.

Обећање које Матовић даје у такозваним лајвовима, редовно крши и народ лаже!

Обећао је да о горе наведеном неће говорити! Јуче гостује и говори, па лажи oправдава jош већим лажима.

Обећао је доказе! Лаже!

Обећао је да ће изаћи из политике уколико др Предраг Терзић буде градоначелник! Да ли ће опет слагати?