Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС КРАЉЕВО

Све док Иван Матовић кафанским трачевима покушава да се допадне бирачима, никако да проговори о овој теми, а ми и те како хоћемо, да потпуно раскринкамо овог насилника и човека склоном свему и свачему што би наш народ рекао.

Желимо да упознамо јавност о блиским односима Ивана Матовића са лидером албанске партије у Прешеву „Алтернатива за промене“ Лиридоном Латифијем, са којим је остварио интензивну политичку и привредно-интересну сарадњу, пре свега кроз заједничко власништво и функционисање неколико бензинских пумпи на подручју Прешева, Бујановца и других места у јужној Србији.

Иван Матовић се са Латифијем током 2022. године договарао како да албанске политичке партије, конкретно Латифијева, добије што већи број гласова на подручју Бујановца, Прешева, Медвеђе и Врања, како би албанска национална мањина добила представнике у Народној скупштини Републике Србије. Тада је процена Матовића и Латифија била да је овој албанској политичкој партији, коју предводи Латифи, потребно око 10.000 гласова са наведеног подручја, како би добили посланика и заступали интересе Албанаца у јужном делу Србије.

Тај и такав се драги суграђани представља за староседеоца, часног и поштеног, а дела су му све сем части и поштења. Такве појаве су стављене са ценовником на располагање свим антидржавним елементима.

Човек коме убица директора школе у Краљеву помаже у кампањи, коме Албанци финансирају кампању, који бије жене, који не плаћа порез, који зарађује чак и учећи децу да пуцају у неким његовим играоницама, тај драги суграђани на изборима треба да заврши испод цензуса.