Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Од почетка кампање слушамо неке празне приче такозване српске опозиције. Слушају их грађани Краљева и Србије и чуде се шта они то нуде не би ли добили који глас више на изборима. А не нуде ништа. Или боље рећи нуде бесмислице о некаквој крађи новца, о празним касама, осиромашеним грађанима. Готово да не постоји ниједан њихов говор а да није преплављен мржњом, псовкама и претњама упућеним председнику државе Алекандру Вучићу и његовој породици.

По ко зна који пут вас, господо из опозиције, подсећамо да је од 2012. године на овамо ова власт коју предводи управо Александар Вучић вратила покраден новац, онај који сте ВИ шаком и капом крали, у новоизграђене ауто-путеве, мостове, болнице, школе, вртиће, фабрике, у километре асфалтираних регионалних и локалних путева и улица, у веће плате и пензије.

Узалуд вам прича да је наше време прошло. Узалуд вам мржња коју сејете и покушаји да дођете на власт јер немате са чим пред народ. По ко зна који пут вас подсећамо да није програм хајка против Српске напредне странке, већ резултати и дела, јер Србија не сме да стане!